Pazar, Ocak 10, 2010

İstanbul Park biletleri ucuzladı




İstanbul'da bu yıl 6. kez düzenlenecek olan Formula 1 yarışının biletleri satışa çıktı. İstanbıl Park'ta 28-30 Mayıs 2010 tarihleri arasında düzenlecek olan ve efsane pilot M.Schumacher'in Mercedes takımıyla pistlere döneceği yarışın biletlerinde büyük indirim var.

Türkiye'de her yıl daha çok seyirci kaybeden ve 7 yıllık anlaşma bitmeden İstanbul'un yarış takviminden çıkarılmasını pisti Bernie Eccleston'a vererek kurtulan Türkiye'de F1 organizasyonu çareyi bilet fiyatlarını düşürmekte buldu. Zaten gelecek sene son yarışını düzenleyecek olan İstanbul Park'ın geleceğinin ne olacağı büyük bir soru işareti. Bernie yüzünden Moto GP yarışını da kaybetmiştik ülke olarak.





Neyse bu sene ucuz biletle kaç kişi tarafından izleneceğini merak ettiğim F1 sezonu umarım Michael'in de dönüşüyle heyecanlı geçer. Bilet fiyatları için buyrun www.biletix.com

Merhaba 2010...




Yeni bir yıla girdik ama ben en son yazımı ağustos ayında girmişim. Yazı yazmayı boşladığım çok acık. Her yıl yeni kararlar ile başlar. Burcum 2008-2009 yılaarının benim kötü geçeceğini anlatıyordu, öyle de oldu. 2010 yılı ile ilgili iyi hislerim var. Bir de yeni kararlarım. Daha düzenli yazıp daha çok okumak gibi. Umarım hislerim ve kararlarım beni yarı yolda bırakmaz.

Herkesin yeni yılı dilediklerini gerçekleştirdiği bir yıl olur.