Pazartesi, Ağustos 18, 2008

İstanbul sokakları sporla şenleniyor...




Ağustos ayında İstanbul sokakları birbirinden hareketli spor etkinliklerine sahne olacak. Burger King, Red Bull ve adidas sokak turnuvalarında gençlerin ve spor severlerin ilgisini çekecek etkinliklere imza atmaya hazırlanıyorlar. Aslında bu etkinlikler yıllardır yapılıyormuş İstanbul'da ve seçmeleri daha yaz başında başlamış ancak benim cahilliğimden olsa gerek daha yeni haberimiz oluyor. Nasıl haberin oldu diye soranlara da bizim sokağın başındaki billboard'ta gördüm diye cevap verelebilirim. Demek ki beni haberdar etmenin yolu sokağımın başındaki sokak ilanlarından geçiyor, lütfen ihmal etmeyelim :)

Benim kuşağımın her yaz, Fenerbahçe Dereağzı tesislerinin hemen yakınına kurulan adidas Streetball çadırlarında ve potalarında 3'e 3 yaptığımız maçlarda geçmesi nedeniyle basketbola, adidas'a ve sokakta yapılan turnuvalara hep sempatimiz vardır. Öyle böyle değil ben NBA seyrederken Larry Bird, Kerim Abdülcanbaz en iyi yıllarını yaşıyorlardı. Anladınız siz onu :)

İlk iki etkinlik basketbol turnuvaları. adidas geçtiğimiz yıl streetball konseptini NBA ile yanyana getirerek artık bu turnuvarlarda NBA yıldızlarına yer veriyor ve NBA markalı forma, ayakkabı vb... ürünlerin pazarlaması için kullanıyor. adidas'ın NBA 5ive turnuvaları bu nedenle çok daha çekici ve heyecanlı hale gelmiş durumda. Geçen yıl ilk defa yapıldığında Bağdat Caddesi yıkılmıştı. adidas NBA 5ive bu yıl ikinci turnuva ile 30 - 31 Ağustos 2008 tarihlerinde Maltepe İspark'ta olacak. Maçlar 5'e 5, adam eksik olmasın dikkat. Takımı kur, sahayı çık, yeteneğini göster. Detaylı bilgi ve katılım formları için Beyoğlu'ndaki adidas mağazasına getmen gerekiyor.

Hiç yorum yok: