Pazartesi, Ağustos 18, 2008

Red Bull Street Style Türkiye...




Red Bull markası tüm dünyada uyguladığı spor iletişim projeleriyle pazarlama dünyasına ve benim gönlüme bir iletişimci olarak kazınmış bir marka. İletişime ve spora yaptıkları yatırım gerçekten de takdire değer. İyi yapılan şeyleri de görmezden gelmeyelim derim. Red Bull'un bu alandaki en ayırıcı, farklılaştırıcı özelliği ise kendi etkinliğini kendi yaratıyor, kendine has hale getiriyor. Air Race, Flugtag sadece bir iki örnek, daha bilmediğimiz pek çok spor iletişimi yatırımları var Red Bull'un.

Neyse Red Bull Street Style Türkiye, kısa adıyla sokak futbolunun cambazlarını bir araya getiren bir etkinlik. Antrenmanlarda Roberto Carlos'tan görmeye alıştığımız hareketleri yapan mahallemizin Roberto Carlos'ları ile tanışma imkanı tanıyon bir etkinlik.

Red Bull Street Style Türkiye elemeleri Bursa’dan başlayarak 20 Ağustos Çarşamba günü 19.00'da Beşiktaş Meydanı - İstanbul'da yapılacak büyük finale kadar Hummer turla gezilen 14 şehirde kaydedilecek videolarla gerçekleştiriliyor. Toplamda 16 kişinin seçileceği bu elemelerin finali İstanbul’da yapılacak. Kazanan kişi, Kasım/Aralık ayında 40 ülkenin yarışacağı Sao Paolo/ Brezilya’daki dünya şampiyonasına gidecek.

Türkiye Finalinde yarışacak 16 finalistten biri olabilmek için ulusal elemelere katılmak şart. Bunun için sayfada listelenmiş olan organizasyonlardan size en uygun olana bizzat katılabilirsiniz. Ya da organizasyonlara gidemiyorsanız, elemelere Web üzerinden online katılmanız da mümkün.

Tek yapmanız gereken, kayıt olurken, Istanbul “Red Bull Street Style Türkiye Finali” organizasyonunu seçip, kayıt sırasında kendi çektiğiniz 3 dk.’lık videonuzu yüklemek. Online elemelere katılmak için video yüklemek şart ama sadece kayıt olmak istiyorsanız youtube'a yüklenmiş olan bir videonuzun URL adresini belirtmeniz de yeterli olacaktır.

Daha fazla bilgi için www.redbullstreetstyle.com

Hiç yorum yok: