Pazar, Mart 22, 2009

OK Sıcak Temas Basın Bülteni




Türkiyede ilk ve tek: YENİ OKEY SICAK TEMAS


Türkiye’nin lider cinsel sağlık markası OKEY, yeni ürünü ‘Sıcak Temas’ ile prezervatif pazarının ateşini yükseltmeye hazırlanıyor!

Türkiye’de yepyeni bir segment yaratan OKEY Sıcak Temas, içerdiği ısıtıcı krem sayesinde genital bölgenin ısısını vücut ısısının 3–4 derece üstüne çıkarıyor ve aşkın hazzını ateşliyor!

OKEY Sıcak Temas, “prezervatif hissiyatı dolayısıyla cinsel ilişkiden alınan zevki azaltıyor” görüşüyle prezervatif kullanmayan tüketiciler için Türkiye pazarına sunuldu.

Son yıllarda prezervatif pazarına birbiri ardına yenilikçi ürünler sunan OKEY, Sıcak Temas ürünü ile yeni bir segment yaratıyor : Isıtıcı kremli prezervatifler

OKEY Sıcak Temas, içerdiği ısıtıcı krem sayesinde genital bölgenin ısısını vücut ısısının 3–4 derece üstüne çıkaran Sıcak Temas’ın sağladığı sıcaklık hissi prezervatifi daha az hissettirirken, ilişkiden alınan zevki de zirve’ye çıkartıyor.

Prezervatif pazarının açık ara lideri olarak, Türk toplumunun cinsellik konusundaki bilinç düzeyini yükseltmeyi misyon edinen OKEY, Sıcak Temas ürünü ile prezervatif kullanma oranını artırmayı hedefliyor.

Ünite İletişim: 212–272 93 13
İlgili Kişi: Zeynep Atasoy
zeynep.atasoy@unite.com.tr
www.unite.com.tr


Hiç yorum yok: