Perşembe, Temmuz 16, 2009

Rock'N Coke'a doğru...


Kulaklarımızın pasını silecek festival Rock'N Coke (RNC) için son iki gün. Bir yıllık aradan sonra mekan değişikliği ile birlikte İstanbul Park'ta olacak bu yıl. Formula 1 yarışları sırasında giremediğimiz, göremedğimiz paddock bölümünü görmek RNC'ye kısmetmiş.


Bu yıl hayli eğlenceli ve farklı bir RNC olacağını düşünüyorum. Öncelikle The Cure sahne aldığından beri bu kadar heyecanlanmamıştım sanırım, çünkü Linkin Park dinleyeceğiz. Bu arada mekan değişikliği yanında bazı küçük başka değişiklikler de var RNC'de. Daha önceki festivallerde para yerine geçen Akbank'ın kartın yerini Garanti Bankası'nın Bonus Rock kartı alıyor.

Vodafone ise festivalin iletişim sponsoru olmuş ve Vodafone Live etkinliği - markası ile festival boyunca gençlere 3G konusunda iletişim yapacak. Ayrıca son günlerde pek çok kişiyi güldüren ve severek takip ettiği http://vodafonebizesponsorol.wordpress.com ile "fark var" dedirtiyor. Vodafone festivalde kuracağı küçük sahne ile rock starı olmak isteyen gençlere fırsat tanıyor.

Bakalım bu değişikliklerin yanında festival sırasında başka ne süprizlerle karlışacağız. Markalar ile ilgili burada paylaştıklarım yanında müzik ve gruplarla ilgili yazılarım için http://muzikgundemi.wordpress.com adresini ziyaret edebilirsiniz

Hiç yorum yok: