Cuma, Ocak 18, 2008

Xerox: Çok şık, bol ödüllü



Xerox yakın zamanda logosunu değiştirdi, daha mürekkebi kurumadı. Ben çok şık ve zarif buldum. logodaki topa takılıp, basitçe bu "topa girenler olmuş", webte logo üzerine tartışmalar gırla almış yürümüş. Allah selamet versin, Xerox'a da hayırlı olsun, güle güle kullansın ne diyelim.

Bu arada Xerox'un başarısını tescil eden bir bilgi geldi. Xerox, 2007 yılında dünyadaki çeşitli bağımsız kuruluşlar ve endüstriyel yayınlardan ürünlerine yönelik toplam 190 ödül almış. Az buz rakam değil, plaketleri nerelere sığdırıyorlar acaba? Şaka bir yana iş hayatımızı kolaylaştıran - biz farkmesek de - Xerox, Better Buys for Business, Buyer Lab. Inc, ByTe, Cnet, PC Magazine, PC World, Wired gibi bağımsız yayın organlarından ödülleri süpürmüş.

Türkiye'den de ödül var

Dünya genelinde alınan ödüller arasında; PC Magazine tarafından doküman tarama konusunda Xerox Documate 152’ye verilen “Editörün Seçimi” ödülü, BERTL Inc. tarafından Xerox WorkCentre 7345 çok fonksiyonlu ofis ürününe 5 yıldız ve “En İyi” ürün değerlendirmesi bulunuyor. PC World Computer tarafından Xerox Phaser 6180 renkli lazer yazıcı “2007’nin en iyi ürünü” olarak tanıtıldı. Xerox Phaser 8860 renkli yazıcısı 5 üstünden 4,5 yıldızla PC Magazine tarafından Editörün seçimi ödülünü aldı. Xerox Phaser 3200 ise, PC Magazine Türkiye tarafından ayın ürünü ödülüne layık görüldü.

Hiç yorum yok: